DISCOGRAFIA CONJUNTA


QUE NO S'APAGUE LA LLUM (CD+DVD)
Ll. Llach + Feliu Ventura

Editat
Claus Recods-Propaganda pel Fet, 2005
  NOTES
  Disc enregistrat en directe al Gran Teatre de Xàtiva, el 20 de maig de 2005.
Continguts del DVD:
Concert al Palau Sant Jordi; entrevistes als autors; fotografies de la gira
  COMENTARI
“Que no s’apague la llum” és el nom de l´espectacle que Lluís Llach i Feliu Ventura van estrenar el 26 de febrer de 2005 al BTM (antic Palau d’Esports) de Barcelona dins el cicle “Barnasants” i que han dut a terme durant tot el citat any recorrent diferents espais de Catalunya i el País Valencià. Animats pel gran èxit d'aquest espectacle conjunt i per la bona relació de Lluís Llach i Feliu Ventura, aquesta relació s'ha culminat amb l’enregistrament en directe de "Que no s'apague la llum" per a la posteritat.
La població escollida per a la gravació en directe del disc va ser la vila natal de Feliu Ventura, Xàtiva, el 20 de maig de 2005, a l'espai del Gran Teatre.
La coherència i valor de l’extensa trajectòria de Lluís Llach  se suma al bon saber fer de Feliu Ventura, que ha destacat els darrers anys com un dels nous autors de cançons. Amb l’espectacle “Que no s’apague la llum” apareix un punt de trobada i també d’inflexió: un repertori que pren forma amb cançons d’ambdós artistes especialment seleccionades, mimades i interpretades a partir de la fluïdesa, sensibilitat i significacions comunes que tant Llach com Ventura s’han descobert. Tot plegat, adobat amb un alt contingut simbòlic.

  CANÇONS

1. Si ens queda la cançó
2. Aprendre
3. Lloc 2
4. País petit
5. Venim del nord, venim del sud
6. El que diuen els arbres
7. Com la pell de la bresquilla
8. No abarateixis el somni
9. Cançó XXI
10. Que no s'apague la llum
11. El bandoler
12. Com el rent
12. No sé que sent

Lluis Llach

 Copyright © 2002, www.lluisllach.com - Avis Legal