DVD


LA REVOLTA PERMANENT / TRANUITES

Editat
Mediapro 2007
  NOTES
L’edició es presenta amb dos discos i també ofereix la gravació de l’espectacle “Tranuites Circus”, una obra de teatre dirigida per Lluís Danés amb música de Llach. Lluís Llach va posar "banda sonora" a aquest muntatge del seu amic i col•laborador Lluís Danés, que va vestir d'una altra manera, entre d’altres, cançons com "Amor particular" o "Com un arbre nu".


  CANÇONS

DVD de la pel.lícula-documental "Lluís Llach, la revolta permanent (2006) del director Lluis Danés.

La pel•lícula és un recorregut pels records autobiogràfics del músic Lluís Llach amb les imatges i testimonis dels protagonistes del 3 de març de 1976 dels successos ocorreguts en Gasteiz, en els què van morir 5 treballadors i més de cent van resultar ferits durant la intervenció policial en el transcurs d'una assemblea, que se celebrava a l'església de San Francisco d'Assís.

El DVD inclou entre els seus extres: el documental “Llach a París”, entrevistes (Laura Almerich, Pascal Comelade, Núria Batalla, Joan Molas, Oriol Regàs, Manel Camp), videoclips (Que no s'apague la llum” i “Cançó a mahalta”), tràiler, prèvies, fitxa artística, fitxa tècnica i filmografies destacades.

Sinopsis: El 3 de març de 1976 a Vitòria, en el transcurs d'una assemblea de treballadors, l'actuació de la Policia va ocasionar cinc morts i més de cent ferits de bala. Aquella mateixa nit, empés per la ràbia, Llach va composar la que seria una de les cançons més emblemàtiques d'aquells anys: "Campanades a morts". Avui, trenta anys després, Lluís Llach torna a Vitòria per a interpretar-la en un concert multitudinari en record a les víctimes del 3 de març. Un viatge en l'espai i en el temps conduit per la música i les paraules del propi Llach, on es barregen records autobiogràfics amb les imatges i testimonis dels protagonistes d'aquells fets. Aquesta és la història d'una cançó, el retrat de la persona que la va escriure i la crònica dels fets que la van inspirar. Un clam i una exigència de revolta permanent contra l'oblit. Copyright © 2002, www.lluisllach.com - Avis Legal