ÀLBUMS


BARCELONA. GENER DE 1976

Editat
Movieplay S-32.783 LP. 1976

Lluís Llach cantà acompanyat de:

Laura Almerich
guitarra clàssica

Tete Matutano
flauta

Manuel Camp
teclats

Santi Arisa
bateria

Quico Romeu
guitarra acústica

Quique Cano
contrabaix


Arranjaments
Manel Camp i Lluís Llach

Enginyers de so
Raul Marcos - Juan Vinader


  NOTES
 Sóc conscient al presentar-vos aquest disc de que només es justifica la seva publicació pel seu caràcter de document cívic, en un mes, un any i unes circumstàncies precises.

L’elaboració ha estat feta amb material gravat els dies 15 i 16. El muntatge s’ha fet amb la presència constant de la premissa d’intent de fidelitat quasi documental a tot el que va passar. Les dificultats ja les podeu imaginar, però malgrat els retalls, alguns estètics, altres no tant... hi ha un fet important que val la pena evidenciar: el protagonisme dels actes dels dies 15, 16 i 17 de Gener del 76 no em correspon, el protagonisme correspon  a totes aquelles veus que d’alguna manera es van convertir en una veu comunitària. És només per això que goso demanar-vos que l’escolteu. Que us escolteu. Gràcies.


Disc gravat en directe als recitals celebrats al Palau d'Esports de Barcelona els dies 15,16 i 17 de gener de 1976

Aquest disc ha estat reeditat per:

Fonomusic 892035/3 1984
Dro 2002
Dro (DIGIPACK) 2006


  COMENTARI
Aquest disc té un valor específic extraordinari perquè fou enregistrat als recitals que Lluís Llach donà al Palau dels Esports de Barcelona, els dies 15, 16 i 17 de gener passat, amb motiu de la seva reaparició pública després de més de nou mesos de prohibicions governatives constants. Tot l’esperit d’aquelles tres magnifiques assemblees populars, demostració perfecta de la solidaritat existent al país envers tot això que fa referència a la nostra consciència democràtica queda recollit a l’àlbum. I en Llach i els seus músics ens ofereixen unes interpretacions de gran qualitat, en la línia de constant superació estilística del cantant de l’Empordà.
Jordi García-Soler (abril 1976)

  CANÇONS

1. Respon-me
2. Cal que neixin flors a cada instant
3. Silenci
4. Damunt d'una terra
5. Cançó sense nom
6. L'estaca
7. La gallineta
8. Abril 74
9. El jorn dels miserables
10. Ítaca (fragment)

Lluis Llach

 Copyright © 2002, www.lluisllach.com - Avis Legal